In 1994 ben ik, Hans Oldeziel, afgestudeerd aan het conservatorium van Zwolle, waar ik ben opgeleid in de lichte/jazz muziek bij Henk Meutgeert en klassiek piano bij Nelleke Geesink.
Sinds 1992 heb ik pianolessen en muziekworkshops gegeven aan muziekscholen en aan retraite groepen. Een bevrijdende benadering van pianospelen en improviseren heb ik mijzelf daarbij eigen gemaakt met als uitgangspunt ontspannen piano spelen met volledige aandacht. Omdat ik zelf tijdens mijn pianostudie wel eens te horen heb gekregen dat mijn motoriek ‘spastisch’ leek, ben ik op zoek gegaan naar een manier om te komen tot ontspanning.

En dit heb ik gevonden in de eenvoudige en prettige studiemethode van Rachmaninoff.

Daarbij heb ik ook ervaren dat korte en geconcentreerde studiemomenten, meer rendement in zich heeft dan oeverloos lang studeren. 

Een onderbouwing van de Rachmaninoff methode, is dat de jarenlange intensieve meditatie beoefening geleerd heeft dat ontspanning, voor alles, een natuurlijk uitgangspunt is. Het is een ijkpunt en vertrekpunt.

Natuurlijk Pianoles onderscheidt zich door een unieke lesmethode, jarenlange ervaring, les op maat en door pianoles aan huis te geven. Wat overigens niet betekent dat je ook bij mij thuis les kunt krijgen 😉

Mail gerust voor een vrijblijvende proefles.